NA KONTAKTONI

Na kontaktoni për konsultë dhe trajtim profesional në lidhje me sëmundjen tuaj apo të afërmve dhe miqve tuaj.

Plotësoni tabelën e mëposhtme, ose na shkruani direkt nga emaili juaj në këtë adresë: trajtimikancerit@live.com